Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Amíci touží po válce Evropy s Ruskem jako pominutí.

Zatím jako rozbuška slouží Polsko, Ukrajina, Michal Koudelka jako náš vlastizrádce a Babiš s Hamáčkem jako "užiteční idioti".

Jen, aby z toho nebyla III. světová válka a nesemlelo to i USA.

1 2
možnosti
VV

R^ Dík za potřebné shrnutí! :-)

3 0
možnosti
Foto

V podstatě je už jedno, jestli mít státní dluh tři biliony, nebo čtyři. USA má dluh na hlavu mnohem vyšší než my a jak se vyzbrojuje.

1 1
možnosti
HH

No jo jenže USA si může prostě vytisknout dolary a jede dál...

1 0
možnosti
Foto

Ono v době nukleárních zbraní je už vlastně tak nějak jedno, v jakých BVP budete nakonec jezdit, nebo jaké radarové systémy zařadíte do své výzbroje. Pravda je myslím taková, že kdyby ale nukleárních zbraní nebylo, tak by se to od dob II. Světové války v Evropě masilo mezi sebou konvenčními prostředky asi tak dvakrát do roka a ze všech světových stran. To je jediná výhoda nukleárních zbraní, že držela cvoky na uzdě (zatím...) celých více než 70 let...

0 0
možnosti
JK

Aha, Německo po roce 1946 nikdy nevyhlásilo, jako opakovaně předtím, válku Francii, protože se bálo jejích atomovek. Že mě to nenapadlo dřív ;-)

0 1
možnosti
SB

Dříve či později musí vzniknout velký konflikt už v důsledku přelidnění planety.

I kdyby se podařilo nějak vyřešit všechny ostatní problémy, tak tento jeden povede k takovému chaosu a k takovému nedostatku zdrojů pro uspokojování základních lidských potřeb, že to jinak než velikým konfliktem nebude moci skončit.

2 0
možnosti
JK

ČR se zavázala k vojenským výdajům ve výši 2% HDP. Já myslím, že tahle částka by pana generála uspokojila (zvlášť když by byla doplacena zpětně od doby, kdy ten závazek vznikl) ;-) Letos mají ty výdaje dělat jen 1,34 procent HDP, takže se připravte na průvan v peněženkách :-) A dobře vám tak!

0 0
možnosti
ND

Nojono, zbrojit, zbrojit, zbrojit až se uzbrojime...

0 0
možnosti
VV

To neznam, ale vzpominam si ze jsme v osmasedesatem chteli rusy hladit a hladit a hladit.

0 0
možnosti
FS

Generále a kdo je ta silná figura,kterou dle vás máme? Jste voják,tak musíte hájit vojenské výdaje.

1 0
možnosti
JK

ČR se oficiálně zavázala k vojenským výdajům ve výši 2% HDP. Já myslím, že tahle částka by pana generála uspokojila, zvlášť když by byla doplacena zpětně od doby, kdy tenhle závazek vznikl ;-) Letos mají ty výdaje dělat 1,34 procent HDP.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik