Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"V kombinaci se zdravotními systémy, které významně stojí na ekonomické efektivnosti je to smrtící kombinace.

Zdroj: https://sedivy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749582";

Přesně! Jsou oblasti, kde by se neviditelná ruka trhu měla uplatňovat co nejméně.

Výborný přehled!

Pana generála Šedivého bych rád viděl na Hradě!

R^R^R^

2 1
možnosti
Foto

Zato pana Řezníka za mínus raději v nějaké léčebně! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Karma R^. Vidím to takřka stejně. K té první polovině - namísto řešení zásadních věcí ve prospěch země i lidí, kteří v ní žijí, se řešily žabomyší války, které snad není ani třeba uvádět. A hlavně byla politická kariéra výtahem k majetku a ne k naplnění slibů daných voličům. Migrace - asi velký byznys s podílem těch, kteří z titulu moci jen mlčeli či vše ještě podporovali. A nebo, ale to už je z oblasti konspiračních teorií, cílený záměr změnit Evropu tak, aby ztratila svoji ekonomickou sílu.

3 1
možnosti
Foto

Takovou konspirační teorii potvrzuje ten, kdo se z potíží EU raduje. R^

1 0
možnosti

strizlivy a vecny nahled na celou situaci

dekuju

3 0
možnosti
Foto

proboha, co jste svými agresemi v Iráku a Afghánistánu vyřešili ? nic Rv tak si dejte pauzu, děkuji

1 3
možnosti

ze se vubec nestydite se zeptat nekoho, kdo na rozdil od Vas neco uzitecneho dela

2 1
možnosti

Pane Šedivý! Předpokládám, že víte, že zdravotní péče není v EU řízena centrálně, ale lokálně v jednotlivých státech. EU musí imigrační vlnu řešit realisticky! Kdo nepřijme jazyk, zákony, historii určité země, nesmí dostat občanství!

Česko zatím řeší koronavirovou pandemii z Evropy nejefektivněji, i když obrana proti pandemii přišla s velkým zpožděním! Již v lednu mohla vláda brát jako realitu potenciální nebezpečí koronavirozy! Zjevně musela již mít své informace a přesto problém koncem ledna odmítla řešit! Od prvního března započalo promořování naší společnosti, ale vláda neměla ochranné prostředky pro nikoho! Teprve s douměsíčním zpožděním dohání svoje zanedbání! Ale zdravotnictví nám neselhalo jako v Itálii, Španělsku, Francii, Britanii a USA.

Zpomalení rozvoje pandemie u nás pomohl před selháním zdravotní péče docela slušně. Ale ta povinnost nosit roušky tu měla být již od počátku března a měla by skončit jako poslední opatření! Zvládnout nástup pandemie je jeden problém, ale závažnější problém bude obnova ekonomiky! K tomu je nutné zvážit přiměřenost epidemiologických opatření proti šíření infekce! Pokud nosíme roušku, kapénková infekce prakticky nemůže pronikat do prostoru. Proto předpokládám, že dojdeme k tomu, že i bližší kontakt než je doporučován (2m), bude v roušce možný! Obnova ekonomiky je nezbytná co nejdříve, co to půjde!

Tomu musí předcházet funkční přísná izolace starých a nemocných, což se nám nepodařilo! Až toto vyřešíme, pak bude třeba urychlení přirozené imunizace společnosti, abcyhom mohli včas opět rozjet ekonomiku!

:-)

0 1
možnosti
Foto

To myslíte vážně s tou "přísnou izolací starých a nemocných". Podle vás asi s nějakou "koncentrovanou" izolací v nějakém táboře, že ! A vy a vámi podobní budete rozhodovat, kdo "už je starý" a "kdo ještě ne".

2 1
možnosti
Foto

Je smutné sledovat, jak se psychopatičtí megalomaniaci v politických funkcích snaží zneužít zvýšené imigrace do Evropy jako nástroje k získání větší moci pro sebe a pro státní instituce hrou na emočně-nacionalistickou strunu obyvatel. Z pohledu státu je systém navržen skutečně geniálně – jeho vlastní totální selhání a devastující účinky na lidskou civilizaci jsou použity jako argument pro jeho zesílení a konsolidaci jeho moci. Tento jev je možné sledovat víceméně ve všech státních aktivitách, bojem proti imigrací počínaje a bojem s Konvid-19 konče.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS