Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatímco podle pana generála byl za komančů nesmyslný výcvik obyvatelstva v používání ochranných prostředkú proti chemickým látkám,tak on dnes navrhuje výcvik obyvatelstva v používání ochranných prostředkú proti chemickým látkám.:-)

0 0
možnosti

1) Pan generál se obsáhle zabývá schopností Islámského státu vyrábět a zaútočit bojovými chemickými látkami a to dokonce i v Evropě,

2) Výrobní zařízení a zásoby bojových chemických látek na území ovládaných Asadovým režimem byla zničena pod mezinárodním dohledem. Stejná likvidace neproběhla na území ovládaných odpůrci Asada a to i těmi hodnými našimi kamarády.

3) Odpůrci Asada byli zadrženi v Turecku při transportu sarinu

Za těchto okolností je zajímavé, že se všechny skutečná i údajná použití chemických látek přisuzují Asadovi.

0 0
možnosti
Foto

Soudruhu generále a vy už máte vyfasované jépécháčko? Jednotný protichemický oblek, nebo jak se to jmenovalo ? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Velice rozumný článek.

0 0
možnosti
Foto

Nejjlepší prevencí proti chemickým útokům je nepodílet se na agresích globálních militaristů a vystoupit z NATO !

0 1
možnosti
Foto

Strašná tragédie je, že NATO má za sebou tolik vojenských agresí vůči cizím státům, že nemá vůbec žádnou morální autoritu a většinou světa je vnímané ne jako mírotvůrce, ale jako agresor, jehož představitelé patří před soud za zločiny rozpoutání války...

1 1
možnosti

Islámský stát nelze porazit.

Jeho podpora bude samozřejmě skrytě žít v myslích všech vyznavačů Islámu, dokud Islámský stát nepřevezme vládu nad celým světem. Šíření Islámu do nových teritorií je v podstatě agrese bez zbraní, která připravuje převzetí moci. Evropa to nemůže zastavit a bude potrestána za agresi vůči Islámským státům. Nebezpečí teroristických útoků bude stále růst stejně, jako síla Islámu v Evropě.

Napětí a nebezpečí války roste v souvislosti s rostoucím zbrojením i bez Islámu. Není pochyb, že je nutné začít opět budovat a zajišťovat " Civilní obranu". V této oblasti značně zaostáváme. Nejde jen o protiatomové kryty, či protichemické a protiradiační vybavení obyvatel, ale i o výcvik a předání zbraní občanům, aby mohli chránit své rodiny v případě obsazování našeho území. Útočník bude jistě jinak postupovat vůči vyzbrojeným občanům a zcela jinak při zacházení s bezmocným občany.

Karma!

1 0
možnosti
Foto

Zrovna dnes jsem zveřejňoval blog, s připomenutí roku 1938 a naši nepoučitelnost.R^

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, měli bychom být připraveni. Proto objíždíme akce s preventivním stánkem a pořádáme besedy. Jenže k čemu to všechno je, dokud si veřejnost nezačne nebezpečí uvědomovat.

2 0
možnosti
Foto

Vojensky jsme napadli Irák, Libyi (povraždili jejich představitele), podporovali protiasadovské radikály v Sýrii a teď se divíme...

Za vznik Islámského státu mohou rozhodující měrou státy NATO.

4 1
možnosti
Foto

chybí vám tam Srbsko;-D

0 0
možnosti
Foto

Hodně dlouhé. Mnoho tvrzení nepodložených.

A co chtěl autor vlastně říct ?

3 2
možnosti
Foto

To byste nepochopil.....

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS