Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane armádní generále, země kolem nás přijímají nekoordinovaná, ad hoc opatření v souvislosti s valící se vlnou imigrantů. Obávám se, že bude hůř a hrozí rozvalení Schengenského prostoru. Smete-li v Německu vlna občanského odporu současnou vstřícnou pozici Angely Merkel k uprchlíkům, musíme se obávat nejhoršího. Jim už bude jedno, kam půjdou Evropou dál a zaplaví i bývalé východní státy. Pochopil jsem z vašich vyjádření to, co bych čekal od vojáka na vašem postu: znalost strategického myšlení a předvídavost. Myslím, že takových lidí nám bude v brzku zapotřebí jako soli. Nikdo nejsme nesmrtelný a nejsme tu navždy. To se týká i prezidenta Zemana. Přemýšlel jste někdy i o této variantě? Osobně bych vaši kandidaturu podpořil. [>-]

0 0
možnosti
Foto

Tak dlouhý článek a to podstatné v něm není. Našel jsem v něm další utahování šroubů v zájmu jakéhosi dobra, ale že nejlepší a efektivní obranou proti popisovanému jsou sami ozbrojení občané, to jsem, bohužel, nenašel. Škoda.

1 5
možnosti

U nás si snad nelze vyřídit zbrojní průkaz a poté zakoupit legálně zbraň ? 8-o

0 0
možnosti

"Uherském Brodě policie nepochybila. Pochybil operační důstojník. Náhodou se tam přimotal, ale od policie nebyl" (pro Vaši informovanost, pane Šedivý, jak si lid překládá někdejší infomaci z tiskové konference PČR). Víte co je nejhorší, zejména se současnou uprchlickou krizí? Že pokud se k ní vyjadřují expolitici, mají většinou zcela realistické a rozumné názory a ti aktivní u vesel mlží. I proto jsem rád, že jsem volil Miloše Zemana prezidentem. A Vám přeji i nadále vojáckou odvahu mluvit otevřeně. Děkuji a zdravím [>-]

3 2
možnosti
Foto

Pane Luvíku, podle toho, co jste napsal je vidět, že jste volil Zemana. Máte se čím chlubit. ;-D.

2 1
možnosti

P67a28v43e62l 72K21u50r35a54l

19. 8. 2015 21:41

Kolik že to dopraváci a běžná pěší "pořádková policie" dostává munice ročně na ostré střelby? 

12 patron od eráru? Nedivím se že se ti lidi bojí vzít pistoli do ruky a něco s ní udělat... potřebovali by mít nastříleno tak 1000 ran ročně. 

Když vidím většinu policajtů tak obvykle mám pocit že by větší škody napáchali svým střeleckým "uměním" než kolik by případný útočník byl schopen zabít lidí. 

Dále... už mají konečně policajti na "vesnicích" benzín na to aby v sobotu večer přijeli když je někdo zavolá že mu vykrádají stodolu? Minule byla odpověď "zamkněte se, ráno si to nafoťte a přijeďte si to sepsat pro pojišťovnu" - policajta ani nenapadne že člověk není pojištěný... prý nemaj benzín a lidi - někdo musí zůstat na stanici a mají 2 vyjížďky týdně... jinak se v rozpočtu peníze nenajdou.

1 1
možnosti

P36a39v38e96l 39K23u51r66a82l

19. 8. 2015 21:43

o jejich taktických schopnostech ani nemluvě... nechte je na služební počítače stáhnout starý counterstrike... je to zadarmo a mohlo by to situaci alespoň trochu vylepšit...

předpokládám že to snad ty staré křápy co mají utáhnou.

1 1
možnosti

J62i67ř90í 92N19o19s92e30k

19. 8. 2015 21:36

Děkuji za nesmírně zajímavý a podnětný příspěvek. Doufám, že se na blogu objevíte častěji, je to potřebné!!!!!!R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik