Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

To co vládní činitelé označují, jako selhání jednotlivce je pouhý žvást. Selhali DVA náčelníci zprav. služby. Stejně by blesk musel uhodit do stejného místa, a pro vojáky dělostřelecký granát dopadnout do stejného kráteru, jako předchozí.

Pánové, nedělejte z lidí hlupáky. To je systémová chyba, ne chyba jednotlivce!!! Kdoví kdo je ještě mimo "lepší sekretářky" úkoloval

2 0
možnosti

Tak perfektní analýza stavu v armádě je vskutku hodna jednoznačného odborníka. Škoda že ostatní resorty takového odborníka nemají. Lituji pouze toho,že tato analýza, je zcela degradována činy takového M Bendy, který si.po debaklu ODS dokonce dovolí prohlásit že "ví jak v parlament zajistit" potřebný počet hlasů !!!!!!!??? Pane armádní generále (pro mne jím stále jste) škoda, že už nejste v dění současné politické žumpy.

Věřím tomu, že byste byl pro všeliké lumpy obrovskou autoritou

5 0
možnosti
JC

J37i55r49i 97C22e83e

19. 6. 2013 11:02

Plně souhlasím s Vaším názorem, že Váš jmenovec byl asi jediným člověkem, který měl na funkci ministra obrany jak osobnostní, tak odborné přepoklady. S Vondrou souhlasit nemohu, protože jeho manažerské selhání ve funkci ministra pro evropské záležitosti jej mělo diskvalifikovat od jakékoli funkce se zodpovědností za svěřené prostředky. O lidské stránce nemluvě.

K chodícímu neštěstí typu Marka Bendy.. Co říct k člověku, který po provalení svého podvodu s dizertační prací v rozhovoru prohlásí, že si jako vrchol své kariéry představuje post ústavního soudce?

7 0
možnosti
ZD

děkuji a mrazí mě...kr když vidím,,,kdo ...jako Benda a spol. ...o tom rozhoduje a deklaruje si rozhodovat o všem ...hrůza...R^...hezký den všem...ZD

4 0
možnosti
OT

Díky za perfektní zhodnocení. Je vidět, že jste profesionál. Proto také asi o váše rady nikdo moc nestojí. Ještě jednou díky

8 0
možnosti
ZB

O naší armádě jsem si nikdy nedělal žádné iluze, pokládám to za záminku pro politiky "vydělat" několik miliard bez práce. Stále se nakupují padáky, obrněné transportéry, letadla, atd., to vše je předražené několikrát. Armádu ale dělají lidé, tedy vojáci a výsledky jejich práce jsou bohužel pro obyvatele Česka nedobré. Korunu všemu udělali dva vysoce postavení vojáci, kteří poslouchají kohokoliv a na cokoliv. To není od drilu nebo nějaké armádní příručce na cokoliv, to je o morálce, schopnostech, a chování. V marasmu Česka mne to nepřekvapilo, za hranicí únosnosti je tady více takových činů, a to jak politiků, tak představitelů armády.

2 0
možnosti
AR

A81d25a95m 24R29y87c92h19l16ý

18. 6. 2013 21:23

skvěle napsáno,

jen mě trochu zamrazilo a doufám, že naše země nebude nikdy napadena a naši generálové nebudou muset " začít opravdu pracovat

9 0
možnosti
Foto

P65e79t41r 76U76g76r24i37n

18. 6. 2013 20:53

Pane armádní generále (mazec hodnost!), víte, armáda a vojáci byly pro mě vždy synonymem pro jednoznačnou zásadovost (jako např. Laudon)! Nejsem historik, ale se sepjatýma rukama vzhlížím, kdy už to těm zásadovým lidem v armádě konečně dojde, že tohle není západ, ale něco jako Turecko a je třeba, aby přišel někdo jako byl Mustafa Kemal a KONEČNĚ tu nastolil nějaká pravidla a pořádek, popravdě, kašlu na nějakou demo-demokracii, je tu potřeba zjednat pořádek v první řadě a armáda je ideální nástroj EU-neEU .... Od tohohle armáda je, aby strážila náš stát ... zatím se tak neděje! Karma a udělejte s tím rychle něco pane armádní generále!

4 5
možnosti
AP

Souhlasím s panem Šedivým. ale to, co jste napsal, je s veškerou úctou úplná pitomost.

5 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik