Diskuse

Kdo zaútočil chemickými zbraněmi v Sýrii?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sýrie je jedním z dalších příkladů pokračující destabilizace regionu. Většina chápe, že to posiluje militantní islamistická hnutí, ale přes toto všechno nepochopitelně EU nebo  USA je vehementně podporují. Určitě ne v zájmu demokratizace a nedej bože v zájmu mnoha tisíců lidí kteří z oblasti prchají nebo v nepředstavitelných podmínkách přežívají. Je to velká hanebnost rádoby demokratických států které tento konflikt  přiživují. Ukazuje se , že takzvaní diktátoři v této oblasti nebyli pro náš svět zdaleka tak nebezpeční, ale chtěli se chovat ,,až příliš nezávisle ." Pochybné ,,hrátky"  věrozvěstů  a jejich chápání demokracie jen tento proces prohlubují.

2 0
možnosti
Foto

Vám není jasné kdo stojí v čele tzv. Rebelů, p.Šedivý ? To máte jdno, kdo stojí v jejich čele - zásadní je, že je podporuje NATO a potažmo tedy i Váš režim Rv

2 0
možnosti

D20a17v83i79d 63K47r11á16l

16. 5. 2013 9:11

a tenhle tvor byl generálem...

1 0
možnosti

D32a38v17i74d 37K63r10á60l

16. 5. 2013 9:11

a tenhle tvor byl generálem...

ten by válčil, i kdyby si měl protivníka vymyslet

1 0
možnosti

Pane Generále zapomínáte na čtvrtou možnost... a to tou že rebelové disponují někým kdo absolvoval alespoň ekvivalent střední školy a je schopen v elementární podobě nějakou chemickou zbraň vyrobit... ono konec konců co existuje internet není to tak těžké. (Na rozdíl od plutonia a nebo uranu jsou suroviny pro pro výrobu sarinu dostupné ve lépe zásobované drogerii... jeho výroba je pracná ale těžko nemožná)

Ale jinak bych měl dotaz... Sýrie je signatářem konvence o nepoužívání chemických zbraní? Protože pokud ne tak je může používat a žádné právo neporušuje.

1 0
možnosti