Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majdama

17. 2. 2011 18:52
Souhlasim

Vyborny clanek od vzdelaneho cloveka.

0 0
možnosti
H

hňup

17. 2. 2011 18:26
no vidíte,

i takovej vzdělanej člověk, jako generál šedivej, bejvalej náčelník genštábu je zmanipulovanej médijema a vidí tu akci nemocničních felčarů jako nemístný , nehorázný a nemorální vydírání. tak se nedivte, že i já, hňup, jsem podleh tý mediální masáži těch pánů DO a tomu heslu "náš odchod,vaše smrt" a myslím si že ti felčaři jsou amorální hamižná parta.....

0 0
možnosti
LI

Lionel I.

17. 2. 2011 20:34
Re: no vidíte,

;-DR^

0 0
možnosti
M

magelan

17. 2. 2011 18:15
Když už píšete o divilních lékařich vojenských nemocnic

tak by jste neměl bědovat, že vláda nemá kontrolu nad ozbrojenými složkami. Protože covilní zaměstnanci nejsou součástí ozbrojených složek a nikdy nebudou. Těm prostě generálové rozkazovat nemohou. Máte snad představu, že by tomu mělo být naopak?

0 0
možnosti
J

j.Havránek

17. 2. 2011 18:09
Zajímavé a rozumné postřehy

0 0
možnosti
A

Atsalv

17. 2. 2011 17:47
A co armáda ?

Nepřipadá Vám, pane generále, že nabádáte armádu k protestům ? Včetně dodatku, když vidíme, co se děje ve světě. Zrovna teď, když se prošetřuje tak velká rozkrádačská kauza na MO, do které možná bude taky zapleteno pár vyšších důstojníků ,Váš článek asi není na místě. Bez této kauzy by zřejmě bylo dostatek prostředků na odměňování v armádě. Lékaři si našli černé díry, tak nepřilévejte olej do ohně a nestrašte nespokojenou armádou. 

0 0
možnosti
NN

obcanek

17. 2. 2011 17:22
Na vojně jsme

jim říkali vojáci z povalování. A pokaždé,když nějakého povýšili ,tak jsme říkali, že mu zase vypadnul další kus mozku na ramena. Jsou to trubci.

0 0
možnosti
P

papis

17. 2. 2011 17:10
málo financí...

zdravím,zrušte výsluhy policajtům ,bývalým estebákům apod.,ušetříte 3miliardy Kč,proč by měl plátce daně přispívat na takovou špinavost.;-O

0 0
možnosti
J

jcekon

17. 2. 2011 16:52
Pohled cloveka zijiciho prave v SRN

Vazeny pane pane generale,

Mam mnoho vyhrad k armade a celemu armadnimu stavu, v tomto vsak s Vami zcela souhlasim. Jsem obcanem SRN a celou situaci kolem lekaru jsem sledoval. I  ja jsem se ptal kam ze to vsichni lekari pujdou??? jestli snad do supemarketu vybalovat zbozi???. Tady na ne opravdu nikdo z verejnosti neceka a s temi platy take neni vse jak se o mistnich lekarich hovori.  Dale je tu jak jste jiz naznacil potreba perfektni odborna znalost jazyka, samozrejmost spousty prescasovych hodin a take nesmime opomenout ze tento lekar odejde od rodiny. Nevim jestli se toto chystali podstoupit lekari jiz zenati a s vicero lety praxe s patricnou odbornosti????? O tom silne pochybuji, takze zustavaji ve hre povetsinou jen ti mladi.... u tech je asi mozna dobra znalost jazyka, tato generace je na tom jiz lepe, ale chybi praxe, atestace a tudiz upatbeni by zde bylo jen jako asistencni lekar ktery ulevi mistnim od prescasu, sobotnich a nedelnich sluzeb.

0 0
možnosti
JT

obcasny_prispevovatel

17. 2. 2011 19:21
Re: Pohled cloveka zijiciho prave v SRN

Omyl. Nevim, kde v SRN zijete. Mozna v Berline, Hamburku, ci jinem velkem meste. Tam je doktoru dost. Avsak v nemocnich mensich mest doktori krute chybi. Zaroven, nemecko, narozdil od UK prijima bez problemu doktory bez atestace. A neni problem sehnat misto. Ja sam shanim sestricky do SRN - je jich tam KRUTY nedostatek. Avsak je problem je sehnat i v CR - vetsina z nich neumi nemecky a dostaly by jen polovinu toho co doktor. Naopak mladi doktori uz problem s jazykem tolik nemivaji a dvojnasobny plat co ma sestra v SRN je pekne lakadlo. Jako velky problem jen vidim rodinu, kvuli ni se doktorum nechce nakonec odejit...

0 0
možnosti
PH

pehlad

17. 2. 2011 16:46
V armádě se krade!!!!!!!!!!! a fest

Ve zdravotnictví rovněž,proboha kde se tedy nekrade????????;-O;-O;-O

0 0
možnosti
OO

odborar

17. 2. 2011 16:39
Co si takhle zamést přd vlastním prahem?

Rád bych reagoval na dění v České republice, ale i v Evropě či jinde ve světě. - Raději ne, tam už byste bručel dávno;-D!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik