Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Generála Jiřího Šedivého moc neznám, vím jen, že má za sebou úctyhodnou kariéru v oblasti vojenské a pokud vím, tak přes svoji činnost v armádě členem KSČ nebyl. Je inteligentní, má solidní vzdělání, mluví několika jazyky, umí důstojně vystupovat. Proč nebyl tento člověk navržen a případně zvolen presidentem republiky. To by byl vrchní velitel za kterého bychom se nemuseli stydět. Většina českých voličů si však zvolila komunistu a mstivého tlučhubu. Jak dlouho se ještě bude virus zločinného komunismu procházet v českých myslích?

0 0
možnosti
PB

..... téma "covid" v jakékoliv souvislosti ze zásady nekomentuji, ale zaujala mne zmínka o naší prestiži a postavení v mezinárodní politice(?!),- ...... simvás, jakou že to prestiž ČR a postavení v global politice máte vlastně na mysli?

2 1
možnosti
TL

Souhlas, bohužel ...R^

2 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Pan generál říká to, co už tu jednou bylo a co si myslí každý, kdo o tom problému něco ví. Pokud si pamatují epidemie chřipky, tak krizová oddělení přesně věděla, jaké je zatížení jednotlivých nemocnic. Podle toho se přesouvali pacienti a lékaři. Ti, kteří byli už mimo nebezpečí se na doléčení přesouvali na internáty, koleje, byly připraveny i hotely, které se k tomu uvolnily. Tam leželi na doléčení, aby nemocnice byla volná. To dnes chybí a proto ten zmatek . Dnes tam leží i ti, co jsou zdraví, ale není je kam dát. Pokud si někdo dá praci a sledujete statistiky UZIS a Ministertva zdravotnictví, tak vidí že vykazovaná čísla nesedí. R^R^R^

3 2
možnosti
LH

Jenomže už nemáte kam přesouvat.... problémeček...

2 2
možnosti

Kdoví co a jak je v těchto statistikách zahrnuto. A kdoví jak se liší skutečnost a virtuální realita. Vše je o mediální interpretaci.. a ta je hysterická.

Kolem mě měl už covid kde kdo .. a žádná tragédie se nekonala. Všechno funguje. Pro mě až překvapivě, jelikož jsem čekal v duchu mediální masírky problémy. Jasně, je tu pandemie, je více mrtvých ..jako v případě epidemie chřipky nebo velkých veder. Je to nový virus, obětí je více. Ale zase žádná velká skutečná katastrofa to není. Je to jenom vychýlení z dlouhodobých průměrů.

1 1
možnosti
Foto

Trošku cosi jako sinusoida. A překvapení až zaskočení, jak se může také projevit. A mnoho šumu, překračujícího ve statistice až běžný rozsah. Ovšem tragedií domnělých i skutečných je více, a těžko je bagatelizovat.

1 1
možnosti
Foto

Slova, slova, ... :-/Jen prázdné mlácení staré slámy s tím, že ji mlátí ,,ti druzí". A jakou ,,medicínu" by ,,naordinoval" pan geněral? Asi válečnou:-(

5 1
možnosti
JR

J45a35n 76R71á72ž

9. 3. 2021 17:25

R^

Článek má logickou argumentační stavbu a závěry. Tak by se měl vyjadřovat manažer.

No a to je přesně, co už dnes snad všichni musí postrádat ve vystoupeních našeho premiéra. Opravdu nevím, co může být důvodem, proč si ještě ještě hodně občanů naivně myslí, že Babiš má manažerské schopnosti.

4 3
možnosti
ZZ

;-D;-D;-D

Vy dva jste si podobní jako vejce vejci.

Ještě tady chybí oslava hrdinství toho komunistického bijce prohnilých kapitalistů !!!!

Kdysi dávno si vrcholní důstojníci raději prohnali kulí hlavu, než aby zradili.

:-P:-P:-P

1 6
možnosti
Foto

Když se stát stará, většinou v tom hrobě skončíme o dost dřív, než kdyby se nestaral.

2 3
možnosti
OT

Jasně Kšíre, ty bys nějraději nechal všechny pochcípat.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS