Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Než byste si užíval výsluh a penze, tak se pletete do něčeho, čemu ani za mák nerozumíte.

Inu - voják !!!

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Hodnocení laiků má vždy svá úskalí. Zde voják hodnotí výchozí pozici ve srovnání s ostatními státy naprosto špatně. Podmínky Itálie (i Španělska), kdy se po vánočních svátcích vrátila do Lobardie masa 40 tis. námezdních dělníků z oblasti Wu-chanu jsou nesouměřitelné s našimi. Není tedy žádná zásluha strany a vlády, že 1. vlna dopadala v Itálii daleko tvrději než u nás. Srovnávat státy je velmi ošidné. Je třeba s i uvědomit, že větru, dešti ani viru neporučíš a svádět současný stav na údajnou neukázněnost občanů je drzost. Nevidím jediného člověka v MHD nebo obchodě bez doporučeného hadru. Prostě dokud budou lidé chodit do zaměstnání a jezdit HD a MHD tak si aerosol šířící viry na desítky metrů své oběti najde. Jedině se zabalit do atombordelu a na rok se umístit někde v atomovém krytu naší armády.

0 0
možnosti

Problémem je marketinkové pojetí Babiše a jeho poradců.

0 1
možnosti

Myslím, že pravda je někde uprostřed mezi vojenským a krizovým způsobem řízení. Vojenské způsoby, které účelově sledují zadaný úkol - přežít - jsou nejúčinnější , ale ve válce. Krizové řízení, které pravidelně vypadá jako chaos je ale účelné použít v dobách, kdy není potřeba to vojenské.

Nicméně bylo by ku prospěchu všech vzít si z každého to nejlepší a pokusit se o "nemožné" - řídit společnost, kterou účinně rozeštvávají média a opoziční politici.

4 0
možnosti

... VŠICHNI politici, nejen opoziční! Každý si jen přehřívá tu svoji polívčičku, aby se zviditelnil. Spojení SLOUŽIT druhým je pro každého politika něčím úplně neznámým. Proto také šel do politiky.

0 0
možnosti

V37i90l56é16m 88B34a27r78á84k

22. 12. 2020 14:59

Analýza toho co se dělo a bude dít do doby ukončení nákazy pandavirem si vyžádá velkou práci a doufám, že se do toho dá nějaká redakce nebo neziskovka.

1) chyby organizační,

2) pozdní reakce,

3) chyby politické resp. v PR a to na úrovni vlády i ministerstev (důsledek neochota občanů spolupracovat).

V květnu jsem napsal toto:

Něco jde předvídat, nelze se ale dopředu připravit na všechny eventuality. Vždy jde o „zbrojení“ na minulé války. V krizi je nejdůležitější schopnost improvizace, iniciativa, týmová spolupráce. Právě reakce státu, mám na mysli politiků i všech jeho obyvatel, rozhoduje v takové situaci o úspěchu nebo alespoň minimalizaci škod.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751627

1 1
možnosti

Rozumně připouštíte jako nejdůležitější schopnost improvizace - což je pravda. Nadarmo se ve firemních krizích povolávají krizoví manažeři od kterých se nežádá podrobný rozbor dalších kroků a předložení všech možných variant řešení (nemoudrý požadavek opozice). Krizoví manažeři ale dělají i chyby a ve shodě s Vašim tvrzením jde nakonec o minimalizaci škod. Takové počínání ale není a nemůže být bez chyb. Svalovat neochotu občanů na chyby krizového řízení je velké zjednodušení vývoje skutečnosti.

Jako velice negativní vidím činnost opozičních politiků. Opoziční politici nepochopili, že i na ně se hledí jako budoucí politickou representaci a zneužili epidemii k provokaci temných proudů ve společnosti. Myslím, že spekulují s obrácením následné nespokojenosti k jejich litému nepříteli.

2 0
možnosti

On vůbec nepochopil, co je a co není v ČR politicky průchodné.

1 2
možnosti

J83a47n 44K83o74z36l81e93r

22. 12. 2020 9:59

To je tak když do pandemie kecá voják

3 3
možnosti

Pokud by se pandemie vyvinula fatálněji - nic jiného než povolání armády společnost nezachrání.

0 0
možnosti

J33a25n 83B57a76r32t48o52ň

22. 12. 2020 9:36

Velmi špatné - bohuželRv

1 2
možnosti

Možná, že by armádní přístup k pandemii prosadil 14 denní karanténu a testování na výstupu s precizní izolací nakažených. Tuto polovojenskou metodu vcelku humanizovanou v hotelových jednotkách s internetem a TV používají v Jižní Koreji a na Taiwanu. Epidemie se tam šíří zanedbatelně.

2 0
možnosti

A pak ještě zařídit aby byl kolem nás neproniknutelný oceán jako na Tchajwanu a ne aby tu denně projížděly desítky tisíc kamionů z Balkánu na západ a zpět a tisíce pendlerů jezdilo do Německa a Rakouska.

0 0
možnosti

Napište kolik obětí by bylo kdyby se nedělalo nic!!!!!!!!Arménie prohrála válku s 2317.padlými my už máme mrtvých 10400 ale ještě jsme neprohráli jsme schopni se bránit a začínáme přecházet místně do protiútoku a všichni doufáme že protiútok přeroste v celkovou ofenzívu protože protivník covid se nevzdává poslal silnou zálohu z Británie a jeho rychlost průniku se zvedla o 70%.Otázkou zůstává kolik mrtvých nás bude stát vítězství. .V březnu nám řekli to je válka!!A v květnu nám řekli že při ochlazení se covid vrátí ať jsme dál zodpovědní!!!!!! My všichni jsme zodpovědní za šíření covidu!!!!!vláda dělá opatření v závislosti jak zodpovědná nebo nezodpovědná je veřejnost.

1 0
možnosti
Foto

Válčit s virem je pošetilé, nikdy nevyhrajete. Od té doby, co na Zemi žije člověk je to tak, že nemoci a potencionální ohrožení jimi, musí přijmout jako fakt, ale při tom zůstat normální. To znamená žít svůj život s tím, co ho dělá kvalitní, dále.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Doktor-Hnizdil-a-covid-Babisovi-by-pochcipal-dobytek-kdyby-se-k-nemu-choval-jako-k-lidem-Cesta-do-riti-648028

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS