Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Šedivý, začít by se mělo u onoho tzv. normálního občana tím, že mu umožníte ozbrojit se. To znamená zastavit snahy levicových sluníčkářských blouznivců o totální odzbrojení společnosti. Islámský fanatik si zbraň opatří i přes sebetvrdší zákony, jenže normální občan bude mít holé ruce. V případě útoku mu to, že bude policie ozbrojená škorpiony, moc nepomůže, protože bude mrtvý - neboť se nemohl sám účinně bránit. Jenže ozbrojený lid, schopný účinně bránit sám sebe, je na druhé straně postrachem vládnoucí věrchušky, která má sama máslo na hlavě, takže tohle se asi jen tak neprosadí.

0 0
možnosti

P75a55v87e83l 16Z30e78m47a45n

15. 11. 2015 10:37

pan generál bojuje včerejší válku, a navíc na to jde ideologicky, sakra proč "nacionalistické a radikální strany" považujete automaticky za nedemokratické - a všechny ostatní "za skutečně demokratické" ? Tím shazujete celou analýzu/návrh hned v prvním bodě do roviny neobolševické agitky Rv

1 1
možnosti

Je to takové šedivé.

1 0
možnosti

Paráda, takže nám tady oznamujete příchod policejního státu.

A o tom koho ta vámi navrhovaná opatření zasáhnou více, či muslimy (zdroj problémů) nebo původní obyvatelstvo bude rozhodovat kdo?

Místo toho, aby jste navrhnul zákaz islámu, coby nenávistné ideologie a postavení jeho vyznavačů mimo zákon, tak tady propagujete více obecného špiclování napříč společností.

Děkuji pěkně.

4 0
možnosti
Foto

Kecy.  Nezachrání nás posilování státu, ale naopak posilování svobody a důsledná ochrana přirozeného práva.

1 5
možnosti

Já Vám rozumím.R^ +

0 0
možnosti
Foto

To je sice hezké, jak jste to napsal, jenže současní západní politikové neučiní pro ochranu svých občanů před radikálními muslimy vůbec nic.

Dokud budou u moci Holande a Merkelová,tak se bude hrnout nekontrolovatelná lavina muslimských migrantů do Evropy.

Místo, aby uzavřeli hranice, zabránili vstupu dalším migrantům na území EU a dosavadní migranty začali deportovat, tak mlátí prázdnou slámu a žvaní nesmyslné fráze.

A dojde to tak daleko, jak píšete, že si zoufalí obyvatelé Evropy zvolí radikály a nastane skutečná válka s muslimy přímo v Evropě.

11 0
možnosti

Je otázka, co myslíme skutečně demokratickými stranami? Např. německá soc. demokracie s Sigmarem Gabrielem je radikální extrémistickou proimigrační stranou hlásající solidaritu i za cenu sebedestrukce německé společnosti. kdežto strany upozorňující na nebezpečí islamismu jsou považovány za extremistické.Jaký paradox8-o

9 0
možnosti
Foto

Tak zatím západní mainstream se svojí cenzurou ani nedovolil publikovat prohlášení Marine Le Pen, která je celkem umírněná: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zavrit-hranice-vyzbrojit-Francii-zavirat-mesity-Vystoupila-Marine-Le-Penova-Mame-to-cele-cesky-408251

8 0
možnosti

A63d21a79m 12S71t11a44v91a

14. 11. 2015 21:33

Je smutné, že až nyní  vylézají kritici politiky představitelů EU. Jejich obdivovatelé sprostě a urážlivě napadali ty statečné politiky, kteří na to upozorňovali již dávno a kdekterá alkoholička či promiskuit si vymýšleli na tyto moudré politiky ty nejhanlivější až nejohavnější příměry či na ně vytahovali červené karty a metali po nich vajíčka.  A přitom šlo jen a jen o demokratickou diskuzi, kterou ti nenávistní stoupenci své pravdy prostě neunesli. Hanba jim. Bude sranda, s čím tito nenávistníci, zaslepeni přesvědčením o své žabomyší pravdě, vylezou v nejbližších dnech.

13 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik