Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen bych si dovolil doplnit jediné slovo. Zatím.

0 0
možnosti

Závěr, stejně jako celý blog, je velmi objektivní a nezakrývá to co si tvrdošíjně nechceme přiznat. Evropa je obrovské seskupení, jinak směsice různých států, lépe národů, pod vedením hegemona, t.j.  Německa. Proti jiné, a také Evropské mocnosti a tou je Rusko.

Obě tyto mocnosti byly v minulosti našimi okupanty, podmaniteli. Jsme na takovém místě v Evropě, že se to nedá změnit.

Zřetelný rozdíl je v tom, jak je také v blogu uvedeno, že Evropa své bohatství, svou sílu vyplýtvává na vysokou životní úroveň a tím její celkové ambice fakticky klesají. Může na to reagovat jen propagandou, nebo jen těmi prostředky které má. Žel jejich síla stále ubývá.

1 0
možnosti

Není, co dodat. R^

1 0
možnosti

Titulek mi přijde mírně zavádějící. Zkušený KGBák Putin potřebuje hlavně posílit moc a nebude se štítit téměř ničeho.

0 5
možnosti

Já jsem se "dopracoval" k podobnému názoru, ale to neznamená , že máme být v klidu! Carovi do makovice nikdo nevidí, co když se pleteme, a Putin bude chtít pobaltské státy zpátky. Pátou kolonu tam nastěhoval už Stalin. Zdá se mi, že stav ozbrojených sil v EU je dost mizerný a že by se s tím něco mělo dělat. Spoléhat na strýčka Sama se nemusí vyplatit. :-)

1 0
možnosti
Foto

Rozumný a logický rozbor.R^

2 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že nikdy nevíte jak se parazit, co zrovna ovládá stát, zítra rozhodne.  Jsou to sociopaté, lidé bez morálních zásad a velmi často i psychicky narušení jedinci.  Stačí jich pár pohromadě u moci a to se pak dějí věci.

2 2
možnosti

ale tak doufejme, že představitelé EU už neudělají nic... :-P

0 0
možnosti

Otázka nezní, zda Rusko potřebuje posouvat hranici. Správně bychom se měli ptát, zda Rusko CHCE posouvat hranici. Jsem přesvědčen o tom, že ji posouvat chce. Tak daleko, než narazí na odpor. Krym byl pouze pokusný balónek, zda toto lze učinit beztrestně.

6 5
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik