Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravdu si pane generále myslíte, že z obnovené kolonie nám velmoc pošle alespoň nějaký malý dáreček? Pařížští potentáti z nás mají akorát legraci a když bude potřeba, tak nám zase vzkážou, abychom raději mlčeli, než něco řekneme.

0 3
možnosti

Kdo zaručí, že se extremisti jen nepřesunou třeba do Nigeru (viz článek na iHNED: "Problémy se z Mali mohou přesunout do Nigeru").

Kde vezme chudá vláda Mali peníze na platy naší armádou vycvičených vojáků, aby se ze zoufalství nepřidali k nepříteli??

0 0
možnosti

Pokud je zájmem ČR porážka islamistů v Mali, je zájmem ČR podpora islamistů v Sýrii?

3 0
možnosti

Co z toho máme my? Bude levnější elektřina, nebo voda. Válčit by se vám chtělo, ale za své  a u monitoru počítače. Kdo v té Mali bude hlídkovat, aby se to nevrátilo do starých zajetých kolejí. Za čí zájmy se tam valčí? Za české určitě ne.

1 8
možnosti

Nebylo by jednodušší napsat, že jste ten článek nepochopil?

4 0
možnosti

Přesvědčivě napsáno, skvěle zdůvodněno. Islámský terorizmus sílí a my nemůžeme zůstat lhostejní.

8 1
možnosti

Nic takoveho jako cesky narodni zajem neexistuje. Respektive existuje neco pres 10 000 000 pohledu na cesky narodni zajem. "Muj narodni zajem" je ten, aby opravdu vsechny zelene mozky v cele s generalam Sedivym oddtahly nekam smer Mali a uz nikdy se do Evropy nevratily. Klidne si panove pobojujte, jen at je to co nejdal od meho domova a at je to za vase a nesahate pritom do me kapsy.

1 8
možnosti

J75a19n 85V36o52r37á77č

4. 3. 2013 12:00

Oprava - Porážka islámistů kdekoli na světě je náš národní zájem.:-P

11 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik