Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel neexistuje něco jako zákoná koncepce v žádném resortu, tedy ani v obraně. Nic takového jsme za 22 let svobody nevytvořili.

.....

Současná vláda nekoncepčně škrtá na všem a neinvestuje vůbec nikde. Kalousek se pak diví, že lidé reagují útlumem spotřeby. Útlum spotřeby vyvolává propad daní a pokles pracovních míst.

....

Levičák nejsem, ale Kalouskovo šetřit se musí ať to stojí co to stojí nás v budoucnu bude stát hodně

0 0
možnosti

J16a26n 93F36r17o98l45í92k

12. 2. 2013 10:44

Když si můžeme dovolit zaplatit 1 bilion kč za socanskou fotovoltaiku je Kalouskových 1,75 miliardy pakatel mimo moji rozlišovací schopnost. A Vy se nebojte. Za dveřmi jsou volby a vítězná socialistickokomunistická vláda naseká dluhů dostatek. Roztočíme kola pětiletky ať to stojí co to stojí. Nakonce těm keťasům státní bankrot jen prospěje.:-P

0 0
možnosti

Současná vláda jsou dneska už jen čistí korytáři, kterí nehledí ani na lidi ani na stát , jak moc ho poškodí. Jenom se snaží co nejdéle udržet u koryta, aby co nejdéle brali svoje platy a pravidelné mimořádné odměny za nic.

0 0
možnosti
Foto

škoda peněz, které na to nebyly už když se ta stavba připravovala. Důvod těchto staveb je stejný jako u nápravy ekologických škod, církevních restitucí, fotovoltaik, nákupů vojenské techniky, aditiv do nafty atd. Politici, jejich strany a všichni, kteří se kolem točí se zase chtěli, chtějí a chtít budou napakovat. Kašlou na to co s republikou bude, oni si někam ty stamiliony ulejou a pak za nimi prchnou.

0 0
možnosti

Ty miliardy se do toho vložily, postavilo se to a je to funkční.

Škoda těch peněz by bylo teprve kdyby se to zrušilo. A za dalších 5 - 10 let, až třeba nedejbože zaútočí znova nějak zásadně islamisté, by další vláda zaše vyškrábavala v rozpočtu další miliardy, aby postavila nějaké takové centrum znova.

Ať se to provozuje jako relativně běžné komerční nadstandartní specializované zdravotnické zařízení třeba i pro ostatní země EU a ať si to tak vydělává na svůj provoz. A kdyby bylo potřeba, ať to komerční provzovatel vyklidí, aby to plnilo svou původní funkci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik