Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ag_

10. 12. 2009 22:56
tento clanek me

zneklidnil v nekolika bodech, zejmena ve vyjadrene nejistote, proti komu ma byt nase armada tvorena. Alespon doposud jsem se domnival, ze jsme soucasti velkeho uskupeni NATO, ktere je cele nejak rizeno, nekam smerovano a vyvijeno, tak aby bylo obecne akce schopne proti jakemukoliv typu nepritele. na zaklade vyvoje a smerovani NATO musime i my v ramci teto organizace mit jasnou roli. Musime vedet co se po nas chce. Mame mit specialisty chemiky, mame mit vysadkare, pechotu, mame mit bitevniky na podporu pechoty, mame mit stihace {ale bez raket - ((to me uplne dorazilo))}??? Cele je to pusobi velmi znepokojive.

0 0
možnosti

Kolumbo

7. 12. 2009 21:02
Válečníci

si vždycky dávali do znaků lebky a hnáty, rohy, orly, lvy, šavle, meče a podobné symboly. Dnešní politickokorektní debilové by nejraděj armádu, jejíž příslušníci by si připevňovali na batohy růžové plyšové medvídky a drželi se za ruce.  A to, že je jim popřáváno nadstandardně sluchu je známkou neklamné degenerace evropského kulturního okruhu.  Taliban se za válečnické tradice nestydí a proto taky vyhraje. A růžové medvídky nacpe našim přihřátým mírotvůrcům do řití...

0 0
možnosti

To je bomba

8. 12. 2009 16:54
Re: Válečníci

opakuju: celkem nic nemám proti tomu, že někdo cítí potřebu tvářit se jako profík a ozdobit se nějakým tím emblémem. Ale když už, tak by si o těch symbolech měl taky něco zjistit. Ten, co nosil emblémy 36 granátnické divize SS, dříve Sturmbrigade Dirlewanger, tak ten byl totálně mimo. Dirlewanger byla banda úchylných kriminálníků, kteří uměli akorát tak terorizovat civily ve Varšavě nebo na Slovensku.  Nábor byl prováděn nejdřív ve vězeních (pytláci) a pak i v koncentrácích. Vzhledem k neukázněnosti byli jako vojáci totálně na nic - kdykoliv byli nasazeni na frontě, tak jich 2/3 vystříleli.

Prostě, nebyli to profíci ani náhodou. A tyhle obdivuje ten náš "profesionál" ?

0 0
možnosti

Dr No

6. 12. 2009 22:38
Jen blbec

si dává rovnítko mezi nějakou malůvku a neonacistu (ostatně co to je neonacista?). Kdyby se náhodou zjistilo, že nějaká divize SS měla ve znaku třeba sluníčko sedmitečné, tak by podle této idiotské logiky byly neonacistky všechny malé holčičky, které si beruškami spínají culíky ve vlasech?

0 0
možnosti

SID09

6. 12. 2009 12:27
Divné časy

Dřív si generál prohnal hlavu kulí, než aby sloužil svému úhlavnímu nepříteli.  Vám je to evidentně jedno, že jste přestoupil a teď ještě moralizujete a poučujete. 

 Fuj - hanba, když takto se chová generalita, jak se můžou chovat obyčejní vojáci ? Navíc naše chrabrá armáda nám byla vždycky k ničemu - maximálně byla dobrá na podojení státního rozpočtu. !!!!!!

0 0
možnosti

mysletenezpisete

7. 12. 2009 15:31
Re: Divné časy

K ničemu?Vás asi nemuseli vytahovat ze zatopeného domu při povodních, že? Myslete než píšete, vážená/ý!!!!!

0 0
možnosti

ruzovy.svetr

4. 12. 2009 18:21
Nepřítele určeného máme, nehrejte si pane na malého hocha

Problém je v tom že nepřítel se nakonec vynoří na západě v podobě islamizovaných evropských zemí. Na tohle bychom měli začít trénovat. Čím dříve - tím lépe.

0 0
možnosti

Tutti

4. 12. 2009 17:41
blba argumentace

Nevim jak autor blogu, ale ja si teda vsechny mozne symboly nacistickych brigad nepamatuju.

Takze to klidne kolem mne nekdo muze nosit na tricku 10 let a bude mi to jedno.

Takze prd nevsimavost okoli.

0 0
možnosti

nemelem,nemelem

4. 12. 2009 15:55
Slipy.

Nevíte náhodou někdo, jak dopadla  "causa" vyšívaných slipů ? Děkuji.

0 0
možnosti

Slaine55

6. 12. 2009 12:15
Re: Slipy.

vyšuměla...

0 0
možnosti

ELAPHURUS

4. 12. 2009 15:48
Neonacistická politika NATO a USA

neonacisty  vyloženě potřebuje....

0 0
možnosti

dedko

4. 12. 2009 15:16
Považuji celou záležitost

za frajeřinu, ikdyž blbou, ale frajeřinu, ke které není v žádné armádě daleko.

Při té frajeřině, blbé podotýkám, si zřejmě její akteři ani neuvědomovali co dělají. Ne přecenoval bych význam toho, co se stalo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS