Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čurila plenkovič

13. 6. 2010 22:21
kéž by

radost z vítězství vydržela našim rudým bratrům co nejdéle, jinak velice slušný a kultivovaný článek, děkuji

0 0
možnosti

kaktusak

25. 9. 2009 23:39
I kdyby Američani radar u nás chtěli,

ČR jim ten projekt po volbách definitivně zamítne. Tady totiž nerozhodují Američani a jejich nohsledi, tady rozhodují čeští občané.

0 0
možnosti

osvetitel

25. 9. 2009 23:53
Re: I kdyby Američani radar u nás chtěli,

A  Rusove kterych je v CR jak nakakano a jejich agenti, kteri ovlivnuji verejne mineni,  jsi zapomel dodat "kaktusaku" ! :-) Ale ver tomu ze kdyby to USA a jejim poplatnikum zaty Ceske nervaky stalo, tak zeby si ten radar v CR postavila, ted kdyz jste v NATO ! Ale jsem sam rad ze tak neucinila , a tim padem vas nepredhodila na pospas teroristum ,  neozarila vam houbare v Brdech , a nepripravila vas  o vasi "suverenitu" ,  tak jak jste to ve svych protestech uvadeli !;-D[>-]

0 0
možnosti

osvetitel

25. 9. 2009 23:38
Nastesti Chruscev byl "rozumny clovek ktery

racionalne uvazoval  a zodpovedne  jednal"?8-o;-DR^To bylo poznat uz kdyz mlatil tou botou do stolu ! At uz mela USA rakety v Turecku nebo ne , tak on tu Kubanskou krizi vyvolal , takze pokud by se ta "ceska kotlina" skvarila  , tak hlavne diky jemu !Ale at byl co byl, tak sebevrah urcite nebyl, pouze vse tahl do krajnosti ! Ona by se totiz ta "sovetska kotlina" take skvarila !! Sebevrazi byli v te dobe pouze Fidel a  , Mao , kteri Chrusceva nutili aby ty atomovky pouzil , az znich byl sam vykulenej !;-)

0 0
možnosti

mathilda

25. 9. 2009 13:26
Radar je minulost a to je OK

Pane generále, podáváte další příklad českého rozumbradovství bez jakéhokliv vztahu k realitě. Sledujete vůbec aktuelní politický vývoj ve světě? Uniklo Vám poslední UNO valné schromáždění a Obamova řeč na téma klimatické změny a jaderné odzbrojení? Jestliže Rusové a Čínani odsouhlasí Obamův návrh a podepíší pakt o likvidaci atomových zbraní, tak jsou veškeré diskuse o umístění mobilních či stacionárních raketových základen obsoletní. Samozřejmě to neznamená , že si Rusové a Američané padnou do bratrského objetí a stanou se z nich odpřísáhlí pacifisti ale atomární zbrojení bude zablokováno smlouvami, které budou obligátní pro celý svět. Asiatický póvl v severní Korei a moslemští fanatici v Iránu budou umlčeni násilím, nepodrobí-li se dobrovolně. Problematičtější to bude s Pakistánem a s Indii. Ale budou-li Rusko, USA a Čína hrát stejnou muziku, je Obamův plán nejen realisovatelný ale dokonce bezpodmínečně nutný, máme-li na této planetě přežít. Nač ty zbytěčné jalové úvahy.

0 0
možnosti

Ondatroň lesní

25. 9. 2009 14:46
no, rozumbrada jsi ty,

ale pro tebe má jistě fundovanější názor Trokaveckej "generál";-D, ten to muší vědět, páč jinak by nebyl starosta8-o

0 0
možnosti

da.rock

25. 9. 2009 13:10
AEGIS už funguje řadu let

a Rusko proti němu nikdy nic nenamítalo. Proč by mělo začít něco namítat právě teď?

AEGIS je v mnoha směrech vhodnější - jeho mobilnost jej činí méně zranitelným a flexibilnějším vůči různým ohniskům rizik, než pevně umístěné radary a raketové základny.

Takže když se celý systém obrany přemístí z území konkrétních států na lodě plovoucí v mezinárodních vodách, bude jen dobře pro všechny zúčastněné - USA získají flexibilitu a nezávislost, Rusové větší možnost monitoringu a my se prokleté bílé koule definitivně zbavíme. Spokojenost na všech stranách.

0 0
možnosti

wiki5.5

25. 9. 2009 23:28
Re: AEGIS už funguje řadu let

spokojenost u vsech rudych

0 0
možnosti

tromi

25. 9. 2009 13:05
Írán není hrozba

jen si nehodlá nechat poroučet od amíkůR^ a taky si nehodlá od nich nechat vyrabovat zásoby ropy

0 0
možnosti

jirha

25. 9. 2009 12:45
Připomínáte mi pana Jambora

ten také ať dotaz ve zpravodajství byl jakýkoliv skončil tím že blil špínu na USA a imperialisty.

Ono skutečně asi socialismus jde nejlépe definovat jako nemoc. Kdo studoval v Rusku je prostě narušený a nedá se s tím nic dělat.

Pane generále tím co jste napsal jste se dle mého názoru dopustil vlastizrady a měl byste nést patřičné následky tedy být degradován a beze cti prouštěn zpět do zálohy.

0 0
možnosti

da.rock

25. 9. 2009 13:11
Re: Připomínáte mi pana Jambora

On už je v záloze dávno.

Ale generálové obecně mají jednu společnou vlastnost - všichni se vždycky připravují na minulé války.

0 0
možnosti

editi

25. 9. 2009 11:59
Šedivý,

zelený vypatlaný mozek byl součástí ČSLA u všech vojáků z povolání před rokem 1989. Jak se zdá, tak se od té doby moc nezměnilo. prostě pistolky a rakety jsou v hlavách malých kluků pořád oblíbenou hračkou.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

25. 9. 2009 11:52
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik